Nyisson stílusosan! - dugóhúzók, boradagoló berendezések, borhűtők

Borkedvelőknek nélkülözhetetlen

Château LAGUIOLE

A LEGENDA MEGÉRKEZETT MAGYARORSZÁGRA…

A dél-francia Laguiole nevű kis falu nevét a kiváló minőségben gyártott kések és bicskák tették világszerte ismertté. A Château LAGUIOLE márkanévvel forgalomba hozott, ergonómikusan megtervezett és magas színvonalon kivitelezett, minőségi dugóhúzók méltán váltak népszerűvé szakmai körökben.

A Château LAGUIOLE dugóhúzók hivatalosan is megérkeztek Magyarországra.

Miért különlegesek a Château LAGUIOLE legendás dugóhúzói?

A neves francia sommelier, Guy Vialis 20 éves tapasztalata tükröződik az 1992-ben alapított Château LAGUIOLE márkában, amely a kezdetektől a legkiválóbb sommelier-k és borkedvelők munkaeszköze Franciaországban  és külföldön egyaránt.
A Thiers-ben és a Laguiole-ban a legfinomabb anyagokból készülő kézműves terméket elegancia, kivételes fogás és tartósság jellemzi. A Château LAGUIOLE privilégiuma, hogy a Contest of the Best Sommelier of the World verseny nyertese számára megalkothatja legújabb egyedi modelljét, amely a továbbiakban a nyertes nevét viseli. Manapság ez a gyűjtemény már tíz modellt tartalmaz és óriási sikernek örvend.
2017 végén a francia LIGNE | W vállalat vette át a Château LAGUIOLE dugóhúzók gyártását és az alapító Guy Vialis iránymutatásainak megtartásával átgondolta a dugóhúzó kialakítását, hogy az még hatékonyabbá és ellenállóbbá váljon.

1999. Karácsonyán hatalmas vihar pusztított a Versailles-i kastély kertjében. A vihar sok olyan fát is kicsavart és megcsonkított, amelyek több száz évesek voltak: a tuja 221, a boróka 223 éves volt. Vialis úr kapta azt a jogot, hogy az egyedülállóan értékes fáknak méltó emléket állítson, így az ezekből készített markolatok a béke, a bölcsesség és az örökkévalóság jelképét hordozzák. A Versailles sorozat modelljeit Eredetiségi bizonyítvánnyal együtt szállítjuk.


A Château LAGUIOLE másik különlegessége a neves sommelier-k neveit megörökítő World Best Sommeliers sorozat: a Shinya Tasaki nevét viselő dugóhúzó markolatán a fehér és a vörösborok színe köszön vissza, Giuseppe Vaccarini 1978. évi bajnoki címe előtt tisztelgő dugóhúzó markolata Srí Lanka szigetéről származó citromfából készült.

Minden dugóhúzónkat hozzá illő bőrtokban és díszdobozban szállítunk. A termékekhez egy online érvényesíthető QR-kódos garanciajegyet állítunk ki: a Classic, a Grand Cru, a Versailles és a World Best Sommeliers sorozat modelljeire is élethossz garancia érvényes. Az árak tartalmazzák a házhozszállítás díját, magyarországi címre (külföldi cím vagy meglepetés-ajándék esetén kérje egyedi ajánlatunkat).

Várjuk szíves érdeklődését, a webshopban elérhető Château LAGUIOLE termékekre vagy kérje részletes árlistánkat!

Vino Domus Kft.
a Château LAGUIOLE hivatalos forgalmazója
info@vinodomus.hu
Tel: +36 20 230 6886

Professzionális felhasználók  - sommelier-k, étteremtulajdonosok, borszakértők, borászok, borszaküzletek - számára egyedi ajánlatot dolgoztunk ki. Kérje borszakmai árlistánkat e-mailben!
Szakmai programunkban többek között az alábbi dugóhúzóink szerepelnek:

Kódszám, elnevezés Fotó
CLASSICAL SERIES
CLCL3000
Black horn
CLCL3008 Olive wood
CLVE3036 Versailles box wood (bukszus)
CLVE3028
Versailles Juniper wood (boróka, 223 éves fa)
CLVE3029 Versailles Thuja wood (tuja, 221 éves fa)
CLCL3007 Red stamina
CLCL3006 Natural stamina
CLCL3009
Green stamina
CLCL3010
Blue stamina


GRAND CRU SERIES

CLGC3000 Black horn


WORLD BEST SOMMELIERS SERIES

CLME3006 Shinya Tasaki

CLME3025 Giuseppe Vaccarini