Nyisson stílusosan! - dugóhúzók, boradagoló berendezések, borhűtők

Borkedvelőknek nélkülözhetetlen

Boradagoló Berendezések

Borok pohárban - avagy mire való a borautomata?

 

Cégünk immár 15 éve forgalmaz speciális Boradagoló Rendszereket, amelyek borautomata, borkínálógép, borkóstoltatógép néven is ismertek. Az importtevékenységen kívül a Boradagoló Rendszerek beszerzésével, telepítésével és a megtérüléssel kapcsolatosan tanácsadással is segítjük a vásárlás eldöntése előtt.

Így teljes képet kaphat a piacon létező boradagoló gépek típusairól, elérhetőségéről, karbantartási és szervizigényéről, az egyes márkák közötti hasonlóságról és különbségekről.

Kik számára jöhet szóba a boradagoló gép megvétele?

Elsősorban vendéglátóipari egységek, éttermek, szállodák, bárok, borboltok vásárolnak berendezéseket, ugyanakkor borászatokban, klubokban, rendezvényekre, catering-re és magánszemélyeknél is ajánljuk.

A boradagoló berendezésekből történő borfogyasztás különleges élményt nyújt a borkedvelőknek,  ugyanakkor az étterem számára csökkenti a minőségcsökkenésből eredő borveszteséget és maximálja a pohárban történő borfelszolgálásból származó nyereséget.

A magyar piacon cégünk szakemberei - üzleti tanácsadók, értékesítők, műszerészek -  a legtapasztaltabbak a boradagoló gépek telepítésével működtetésével és karbantartásával kapcsolatosan, hiszen 2002 óta foglalkozunk borautomatákkal.

A boradagoló berendezések olyan egyedülálló vendéglátóipari gépek, amelyek nem sorolhatók a konyhai technológiai gépek közé. Elhelyezésükre a vendégtérben kerül sor, az átláthatóság és a legmagasabb fokú borfelszolgálási élmény érdekében.

A boradagoló automaták lehetővé teszik az önkiszolgálást is, a Vendégek önálló kóstolótúrát tehetnek egy chip- vagy RFID (rádiófrekvenciás) borkártya segítségével.

A boradagolók beszerzése különleges vásárlási döntéselőkészítést igényel. Minden telepítési hely egyedi, a Vevői igények eltérőek és a beszerzési ár is viszonylag magas. Emiatt elengedhetetlenül fontos, hogy a gépek megtérüléséről, használatáról, az egyes márkák összehasonlításáról már az előkészületek idején és a végleges döntés előtt legyen valós kép.

Írja meg kérdéseit, kérje szaktanácsainkat, amelyek segítségével hasznos információkhoz juthat még a vásárlás előtt.

Személyesen leszünk a segítségére, összehasonlításokkal, referenciákkal, számadatokkal.

E-mail: info@vinodomus.hu

Telefon: +36 20 230 6886