Nyisson stílusosan! - dugóhúzók, boradagoló berendezések, borhűtők

Borkedvelőknek nélkülözhetetlen

ARCave bortárolók

A svájci ARCave 1978 óta gyártja egyedi és különleges bortároló állványait és épít boltíves pincéket az egész világon.

 Az ARCave igazi egyéniség. Mivel a borkedvelők igényei sokfélék, az ARCave ehhez alkalmazkodva a legszokatlanabb kívánságokat is teljesíteni tudja, kompromisszummentesen. Feltéve, ha az műszakilag és minőségileg megvalósítható.

Az ARCave bortároló rendszereket díjnyertes tervező csapat (legutóbb a FlatRack nevű állvány nyerte el a Red Dot design-díjat 2011-ben) tervezi és gyártja, Svájcban.

Nemzetközi és magyarországi ügyfeleink közé neves szállodák és éttermek, borászatok és borászok, valamint egyéni megrendelők tartoznak.

Megfelelő és szemet gyönyörködtető bortárolási megoldást szeretne? Írjon nekünk egy e-mailt az info@vinodomus címre, vagy keressen telefonon és tervekkel, ötletekkel segítünk kiválasztani az optimális bortároló állványokat.

Az általunk tervezett borospincék egyediek, marasztalóak és nemcsak a tulajdonosok és a borkedvelő barátai számára adnak élményt, hanem a borok számára is a legkedvezőbb körülményeket biztosítják.

Az ARCave egyedülálló technológiával - előre, méretre gyártott boltíves elemekből építi megrendelésre a boltíves pincéket és kérésre be is rendezi. 

Természetes kőből készül a SandyLine Tufa, a Cavino, a Cavo, a Multi a HydroTon és a legújabb Bloxter sorozatunk. Lélegző, páratartalmat szabályozó, organikus bortárolókat keres? Az ARCave termékei hosszú évtizedek óta képviselik a természetes vonalat.

A CollectionRack modulrendszerűen összeállítható, kihúzható fiókos állványokon anélkül is megtalálja a keresett borospalackot, hogy bármelyik másikat mozdítania kellene.

A FlatRack megrendelhető a webshopban , de előtte érdemes megnézni a rövid bemutatkozó filmet: