Nyisson stílusosan! - dugóhúzók, boradagoló berendezések, borhűtők

Borkedvelőknek nélkülözhetetlen

Bortárolás

Függetlenül attól, hány üveg borunk van, annak megfelelő tárolásáról gondoskodnunk kell. A pincével rendelkezők előnyben vannak, de mit tegyen a városlakó?

"Mindenkinek van egy bora, amit majd csak akkor nyit ki." - szól a régi mondás.

Tartogatjuk a borokat, várjuk a megfelelő alkalmat, ami előbb vagy utóbb, de eljön és azon a várva-várt alkalomkor igazán szerencsés lenne a féltve őrzött bort a legjobb kondíciójában bemutatni. Ha ügyelünk arra, hogy a bort optimális környezetben, hőmérsékleten, fényviszonyok között tároljuk, biztosak lehetünk benne, hogy hosszú ideig megőrzi a minőségét és a tárolás során az arra alkalmas bor beérik.

Ideális esetben a borokat fektetve tároljuk, ám szakértők is megegyeznek abban, hogy pár napot vagy hetet állítva is kibírnak károsodás nélkül. Hosszabb távú bortárolás esetén mindenképp szükség van olyan tárolóeszközre, amely lehetővé teszi a bor biztonságos, fektetve történő tárolását. A palackozott bor az állandóságot szereti. Állandó hőmérséklet (kis hőingadozás), állandó fényviszonyok, állandó nedvességtartam és állandó hely.

Pincével rendelkezők előnyben, de mit tegyen a városlakó?

Bortároló helységét, pincéjét szeretné berendezni? Szakértőink egyedi, az Ön igényeit figyelembe vevő konstrukciókat dolgoznak ki, melyeket tovább finomítva dolgozzuk ki ajánlatunkat. Tanulmányozza át ESIGO katalógusunkat és az ARCave tájákoztatóját. Írja meg és küldje el elképzeléseit és mi kulcsrakészre megvalósítjuk!