Nyisson stílusosan! - dugóhúzók, boradagoló berendezések, borhűtők

Borkedvelőknek nélkülözhetetlen

Borhűtők

Cégünk több mint egy évtizede segíti Megbízóit a borok megfelelő tárolásával, temperálásával kapcsolatos tanácsokkal. Összehasonlításokat adunk és segítséget nyújtunk az Ön számára ahhoz, hogy a legmegfelelőbb borhűtőt vásárolhassa meg, akár otthoni használatra akár professzionális használatra keres berendezést.

Borkedvelőként bizonyára a tökéletes hőmérsékleten szeretné borait fogyasztani és hosszabb távon tárolni is.

Talán már el is játszott a gondolattal, hogy minőségi borhűtőt vásárol.

Számos borhűtő és borospince van a piacon, nem is beszélve a hűtőkapacitások széles választékáról, a hőmérsékleti zónák számáról, a méretekről, a stílusokról és a hűtési módról. Annak eldöntése, hogy melyik az Ön igényeinek és a költségvetésének a legjobban megfelelő borhűtő, egy hosszabb, de izgalmas feladat. Kezdjük is az elején:


Mi a különbség a borhűtőben történő tárolás  és a borospincében történő tárolás között? Melyik milyen többletet „ad” a bornak és a felhasználónak?

Mit kell elsősorban figyelembe venni borhűtő, bortemperáló vagy borospince vásárlásakor? Milyen funkciók fontosak annak ellenőrzésére, hogy jó értékű borhűtőt vagy otthoni borospincét szeretne?

Megéri-e olcsóbb borhűtőt választani? Mivel tudnak kevesebbet az olcsóbbak és mivel tudnak többet a drágább árkategóriájú borhűtők?

Milyen előnyei és hátrányai vannak a termoelektromos borhűtőknek?

Egyzónás vagy kéthőmérsékletű borhűtőre van szükségem, esetleg többzónásra?

Melyek a legjobb borhűtők a piacon? Melyek a legjobb hűtőszekrény márkák és gyártók?

Mekkora legyen a borhűtő űrtartalma?

Beépíthető, szabadon álló vagy pult alá helyezhető modellt érdemes választani?

A vinodomus.hu megtalálja a választ ezekre és még sok más kérdésre, amelyek a megfelelő otthoni és professzionális bortárolásra vonatkoznak.

Összehasonlíthatja a borhűtők főbb jellemzőit, árait, energiafogyasztását annak érdekében, hogy megbízható információkon alapuló vásárlási döntést hozzon. Továbbá tájékoztatjuk a Magyarországon és külföldön elérhető borhűtőktől és borospincékről, azok árairól, beszerzési forrásairól.

Ha már van borhűtője, ossza meg tapasztalatait és segítsen másoknak jobb választást tenni.

Nem kell meglátogatni és böngészni számtalan weboldalt, hogy összegyűjtse az összes szükséges adatot, mielőtt megvásárolná borhűtőjét. Elég egy telefon, egy e-mail és munkatársaink a segítségére sietnek. Első megbeszélésünk után összeállítunk egy olyan listát, amely az Ön szempontjainak leginkább megfelelő típusokat vonultatja fel, ezeket áttanulmányozva Önnek már csak választania kell.

Az elektromos bortároló vagy borhűtő berendezéseken kívül – igény esetén -  további információkkal látjuk el, hogyan készítse el saját borospincéjét.

Írjon nekünk, tegye fel kérdéseit az info@vinodomus.hu címen, szívesen állunk rendelkezésére!