Nyisson stílusosan! - dugóhúzók, boradagoló berendezések, borhűtők

Borkedvelőknek nélkülözhetetlen

By The Glass boradagoló és borvédelmi berendezések

By the Glass® Boradagoló és Minőségmegőrző Rendszer


Micsoda borkóstolási élmény!

A szórakoztató borkóstolás

A By the Glass® Boradagoló és Minőségmegőrző Rendszer az étel és italmarketing legégetőbb kérdéseire nyújt megoldást. A rendszer a vendéglátóipar és a kereskedelem területén forradalmasítja a borfelszolgálási és kóstolási szokásokat, az átláthatóság és a közvetlen vevői kapcsolatok kialakítása révén.

A választás

Ez az egy évtizede kifejlesztett hatékony eszköz növeli az értékesítés és a szolgáltatás színvonalát az éttermekben és a divatos bárokban, s egyhamar a nagy választékot és látványt előnyben részesítő fogyasztói csoportok kedvencévé válik.

Segítségével remek borokat kínálhatunk poharanként, ideális hőmérsékleten – a By the Glass borbárokat és üzleteket megtaláljuk New Yorkban, Londonban és Párizsban; némelyik száz vagy annál is több felbontott bort kínál.

Az átláthatóság
Bármi alapján is választunk ma, a szemet gyönyörködtető, LED-ekkel megvilágított modern boradagoló berendezés látványa mindenkit felfedező körútra csábít, hogy élvezhesse az étterem, vinotéka vagy pince kiemelkedő borválasztékát.

A By the Glass® a Vevői igényeket figyelembe véve alakította ki a professzionális boradagoló és minőségmegőrző rendszerének két termékcsaládját:

- By the Glass® Standard

- By the Glass® Modular

Kérjen személyre szabott árajánlatot elérhetőségeinken:

info@vinodomus.hu vagy hívja a +36 20 230 6886 telefonszámot!

Töltse le angol nyelvű bemutatkozó anyagunkat! by-the-glass-folder-english-nov-2015-a4.pdf

Az angol nyelvű nemzetközi honlapot az alábbi címen tekintheti meg:
www.bytheglass.eu

A By the Glass® Minőségi Ígérete: Tökéletes minőség, tökéletes kiszolgálás – mindig meggyőző élmény!

A By the Glass® technológiája a felbontott palackban lévő bort védőgáz alatt tartja és mindig tökéletes felszolgálási hőmérsékletet biztosít. Megvédi a bort az oxidációtól, valamint hetekig garantálja makulátlan frissességét és eredeti minőségét, mintha a palackot éppen akkor nyitották volna ki. Bár minden bornál ügyelni kell a felszolgálási hőmérsékletre, legfőképpen a vörösborok mutatják meg előnyös tulajdonságaikat a megfelelő hőmérsékleten szervírozva.

A felszolgálás és értékesítés meggyorsítása

Az előre beállítható kitöltési mennyiségek és az éttermi rendszerrel opcionálisan kialakítható összeköttetés meggyorsítja a felszolgálási folyamatot és több ellenőrzési lehetőséget is ad Önnek.

A pazarlás és a káló alacsony kockázata miatt nagyobb választékot és drágább borokat is lehet kínálni, ezzel növelve az árbevételt és a Vevői elégedettséget.

Pincészetek és borkereskedők a termékbemutatás és kóstolás során biztosak lehetnek a garantált minőségben és ötvözhetik az önkiszolgálás előnyeit a közvetlen vevői visszajelzésekkel.

Kapcsolat a Vevővel

Reflektorfénybe kerülnek az okostelefonok is, hiszen a borkedvelők legnagyobb csoportja saját maga szeretné megtapasztalni első benyomásait egy borról. A By the Glass® a Vevőkkel történő hatékony interakció érdekében létrehozta a Wine by the Card borkártya rendszert (By the Glass® Standard termékcsalád) és a világ első internethálózatra kapcsolt boradagoló rendszerét, amely okostelefonnal elérhető (By the Glass® Modular termékcsalád).