Nyisson stílusosan! - dugóhúzók, boradagoló berendezések, borhűtők

Borkedvelőknek nélkülözhetetlen

CorkOut L`Essentiel Sommelier bornyitó készlet

CorkOut L`Essentiel Sommelier bornyitó készlet
CorkOut L`Essentiel Sommelier bornyitó készlet
CorkOut L`Essentiel Sommelier bornyitó készlet
1 év garancia
Új
Értékelés:

Cikkszám: LW47003

A L`essentiel CorkOut dugóhúzó készletet kifejezetten a sérült, elöregedett, a borospalackba beletört dugók és parafadarabok eltávolítására fejlesztette ki a LIGNEW. Előfordult már Önnel is, hogy beleszakadt a dugó a borospalackba és csak nagyon nehézkesen vagy egyáltalán nem sikerült kihúzni onnan? A LIGNEW legújabb terméke a L`Essentiel CorkOut Sommelier dugúhúzókészlet ezt a problémát könnyen orvosolja.

A L`Essentiel dugóhúzó teflonbevonatos spirállal és kettős húzási technikára alkalmas szerkezetével minimalizálja az esélyét annak, hogy beszakadjon a dugó, ám ha mégis megtörténik, a szabadalmaztatott CorkOut eszköz lesz a segítségünkre. A két eszköz együttes használatával könnyen és további időveszteség nélkül megszabadíthatja a bort a dugódaraboktól.

A készlet tartalma egy teljes értékű, önállóan is használható dugóhúzó és a CorkOut elnevezésű eszköz, elegáns dobozba csomagolva.

Webshopunkban most borkedvelők számára is speciális szakmai áron, 3000 Ft kedvezménnyel lehet megrendelni.

Nézze meg a termék használatát bemutató videót Sebastien Gavillet bor és whisky szakértő tolmácsolásában, angol nyelven. A magyar nyelvű felirathoz kattintson a video jobb alsó sarkában megjelenő "Felirat" ikonra:

Ár: 12 900 Ft

+ Véleményt írok

#1 - Hajni2017.07.21. 13:54

A páromnak rendeltem, aki sok régebbi évjáratú bort szokott megkóstolni és már többféle dugóhúzót es trükköt kipróbált. A Corkout használatába bele kell jönni, elsőre nem volt egyszerű, de most már egyre jobban megy. Tényleg hasznos, még a nagyon apró parafa darabokat is ki lehet vele halászni és főleg nem kell szűrögetni másik üvegbe. A dugóhúzója különösen jó fogású és erős.