Château LAGUIOLE dugóhúzó - Gerard Basset modell

Château LAGUIOLE dugóhúzó - Gerard Basset modell
Új
Értékelés:

Cikkszám: CLME3043

A Château LAGUIOLE privilégiuma, hogy a Contest of the Best Sommelier of the World verseny győztese számára megalkothatja legújabb egyedi modelljét, amely a továbbiakban a nyertes nevét viseli.

Gerard Basset OBE, MS, MW, MBA, MSc (OIV) a borszakma vitathatatlanul legnagyobb kiválósága. Haláláig ő volt ez egyetlen, aki a Master Sommelier, az MBA Wine Business, OIV MsC in Wine Management és a Világ legjobb Sommelier-je (Word`s Best Sommelier) címet egy személyben elnyerte. 1992-ben nyerte el Párizsban a francia borok Best International Sommelier-je címet, 4 évvel később megnyerte a The Best Sommelier of Europe versenyt, majd 3 egymást követő alkalommal 2. helyen végzett a World`s Best Sommelier versenyen, végül a 6. versenyén, 2010-ben elnyerte a Világ legjobb Sommelier-je címet is.

Eredetileg séfnek tanult, a borokkal való intenzív karrierjét Nagy-Britanniába költözésekor kezdte meg. Feleségével, Ninával nyitották meg szállodájukat a TerraVina-t, amely szintén számos díjat és elismerést kapott. Rendszeresen publikált szaklapokban, több globális márka tanácsadójaként dolgozott, a francia borok nagykövete, a Decanter World Wine award alelnöke és a WSET tiszteletbeli elnöke volt. Château LAGUIOLE a Világ Legjobb Sommelier Versenyét követően Gerard Basset-tel közösen kifejlesztve készítette el a nevét viselő WORLD`S BEST SOMMELIER dugóhúzó modellt.
Gerard Basset 2019. januárjában, 61 évesen hunyt el.

A Gerard Basset nevét viselő dugóhúzó modellt bőrtokkal és díszdobozban szállítjuk. A termékre örökélet-garanciát ad a gyártó, melyet a Megrendelő vagy a Vásárló a vásárlást követően az online érvényesíthető garanciajeggyel tud igazolni.

Az alábbi videóban pályatársak vallanak Gerard Basset munkásságáról:

https://youtu.be/L-3cFxmDvrM

Ár: 99 500 Ft

+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!

Kapcsolat

Telefon:   +36 20 230 6886
E-mail:    info@vinodomus.hu