Nyisson stílusosan! - dugóhúzók, boradagoló berendezések, borhűtők

Borkedvelőknek nélkülözhetetlen

Féltve őrzött boraim - hol és hogyan tároljam?

 

Féltve őrzött boraim - hol és hogyan tároljam?

Megálmodtad, megkóstoltad, összeválogattad és begyűjtötted a legjobbakat. A pincéd készen áll: már csak a megfelelő bortárolóra van szükséged.

Az örömöd, a szenvedélyed és a kis ékköveid. Rendszerezheted őket évjárat, típus, szőlőfajta vagy akár szín szerint, hogy aztán újra átrendezd őket valami hóbortos ötlettől vezérelve, akár megállja az a helyét, akár nem. Képzeld csak el, hogy a te törvényeid szabják meg, hogyan mutatod be legjobb boraidat, illetve mindennapi professzionális igényeid, hiszen bármikor képesnek kell lenned rá, hogy egy szempillantás alatt megtaláld azt a palackot, amire szükséged van.

A döntéseket te hozod meg, az Esigo pedig azt a rugalmasságot tükrözi, ami része az életednek. Az elemes rendszereink könnyen megfeleltethetők a szükségleteidnek, illetve adaptálható bármilyen környezethez, legyen szó akár egy zsúfolt és meghitt vagy egy világos és minimalista helyszínről. Az Esigo hű marad önmagához – zamatos és élvezetes műremekeknek ad otthont. Akár maga az élet.

Fedezd fel, mitől páratlan az Esigo.

Szakembereink választ adnak a felmerülő kérdésekre és segítenek kiválasztani azt a bortárolót, ami az igényeidnek és a pénztárcádnak a legjobban megfelel.

Töltsd le az Esigo termékbemutató katalógusát, további kérdések és hűtött bortárolók vagy borhűtők esetén hívd telefonszámunkat vagy írj e-mailt.

vissza

Hozzászólások