Beletört a dugó a borospalackba? Van megoldás!

 

Ugye Önnel is előfordult már, hogy véletlenül beletört a dugó a borospalackba? Szerencsére ez csak ritkán történik meg, de ha nagyon régi a bor, hibás a dugó vagy kedvezőtlenek voltak a tárolási körülmények, sajnos beleszakadhat az üvegbe.

Előfordult már Önnel is, hogy beleszakadt a dugó a borospalackba és csak nagyon nehézkesen vagy egyáltalán nem sikerült eltávolítani onnan? A L'essentiel CorkOut dugóhúzó készletet kifejezetten a sérült, elöregedett, a borospalackba beletört dugók és parafadarabok kihúzására fejlesztette ki a LIGNEW.

A L'Essentiel dugóhúzó teflonbevonatos spirállal és kettős húzási technikához alkalmas szerkezetével minimalizálja az esélyét annak, hogy beszakadjon a dugó, ám ha mégis megtörténik, a CorkOut eszköz lesz a segítségünkre. A két eszköz együttes használatával könnyen és további időveszteség nélkül megszabadíthatja a bort a dugódaraboktól.

A világpiaci bevezetéssel egy időben Magyarországon is elérhető ez a legújabb LIGNEW-termék.

Rendelés a webshopban: L'essentiel Corkout készlet

Nézze meg az alábbi videót, melyben Sebastien Gavillet, bor- és whisky szakértő bemutatja a L'essentiel Corkout készletet használat közben. A magyar nyelvű felirathoz kattintson a video jobb alsó sarkában megjelenő "Felirat" ikonra.

vissza

Hozzászólások

Kapcsolat

Telefon:   +36 20 230 6886
E-mail:    info@vinodomus.hu