Nyisson stílusosan! - dugóhúzók, boradagoló berendezések, kiegészítők, borhűtők

Borkedvelőknek nélkülözhetetlen

Château LAGUIOLE

A LEGENDA MEGÉRKEZETT MAGYARORSZÁGRA…

A dél-francia Laguiole nevű kis falu nevét a kiváló minőségben gyártott kések és bicskák tették világszerte ismertté. A Château LAGUIALE márkanév alatt forgalomba hozott, ergonómikusan megtervezett és magas színvonalon kivitelezett, minőségi dugóhúzók méltán váltak népszerűvé szakmai körökben.

A Château LAGUIOLE dugóhúzók hamarosan hivatalosan is megérkeznek Magyarországra. Mielőtt azonban a széles körű nyilvánosság elé lépünk, professzionális felhasználóink számára egyedi ajánlattal szeretnénk kedveskedni. Néhány modellünket a borszakma szereplőinek a listaárhoz képest jelentős kedvezménnyel kínáljuk.

Lepje meg saját magát, munkatársait vagy szeretteit a Château LAGUIOLE különleges dugúhúzóival!

Jelenlegi ajánlatunkban megtalálja a szarv, a fém és a fa markolatú dugóhúzókat. Versailles termékcsaládunkban a Versailles-i kastély kertjéből származó fákból készítették el a markolatot — a fákat sajnálatos módon az 1999. Karácsonyán lecsapott vihar csavarta ki — a tuja 221, a boróka 223 éves volt. A Château LAGUIOLE másik különlegessége a neves sommelier-k neveit megörökítő sorozat: a Shinya Tasaki nevét viselő dugóhúzó markolatán a fehér és a vörösborok színe köszön vissza, a Giuseppe Vaccarini 1978. évi bajnoki címe előtt tisztelgő dugóhúzó markolata Srí Lanka szigetéről származó citromfából készült.

Minden dugóhúzónkat bőrtokban és díszdobozban szállítunk. A termékekhez garanciajegyet állítunk ki, a Classic sorozat esetében 3 év, a Grand Cru sorozatnál élethossz garancia érvényes. Az árak tartalmazzák a házhozszállítás díját, magyarországi címre (külföldi cím vagy meglepetés-ajándék  esetén kérje egyedi ajánlatunkat). 3 vagy több termék egyidejű megrendelésekor egyedi kalkulációt készítünk.

Ajánlatunk 2018. július 31-ig vagy a készlet erejéig érvényes.

Várjuk szíves érdeklődését, kérje szakmai árlistánkat!

 

Vino Domus Kft.

a Château LAGUIOLE hivatalos forgalmazója

info@vinodomus.hu

Tel: +36 20 230 6886

 

Jelenlegi bevezető szakmai programunkban az alábbi dugóhúzóink szerepelnek:

Kódszám, elnevezés markolat anyaga
CLASSICAL SERIES
3000V Black horn
3008V Olive wood
3036 Versailles box wood (bukszus)
3028V Versailles Juniper wood (boróka, 223 éves fa)
3029V Versailles Thuja wood (tuja, 221 éves fa)
3007V Red stamina
3007V Natural stamina
3007V Green stamina
3007V Blue stamina
3004V Stainless steel
GRAND CRU SERIES
3000GCV Black horn
WORLD BEST SOMMELIERS SERIES
3006V Shinya Tasaki
3025V Giuseppe Vaccarini